Moški športni copati ASICS GEL NIMBUS 23

SKU:
Moški športni copati ASICS GEL NIMBUS 23 42
0.00
1
Na zalogi v centralnem skladišču - odposlano vključno do 8 dni
0
180,00 €

Opis izdelka: 

Tekaški copat GEL-NIMBUS ™ 23 še naprej ponuja odlično udobje in dolgotrajno absorpcijo udarcev. Izboljšana stabilnost zagotavlja bolj uravnotežen korak, ki mu sledijo bolj gladki prehodi. Zgornji del je izdelan z mislijo na udobje in zračnost ter ima mehkejšo zasnovo mrežaste zasnove za dolge športne aktivnosti

GEL-NIMBUS ™ 23 zagotavlja tekaču odlično absorpcijo udarcev in mehkobo, zaradi mehkejše blažilne enote s tehnologijo GEL ™ in oblikovanih linij zagotavlja več stiskanja v peti.

Sestavni deli čevlja GEL-NIMBUS ™ 23 pomagajo povečati mehkobo, ne da bi pri tem ovirali celovitost športnega copata. Naša 23. različica GEL-NIMBUS ™ še naprej napreduje znotraj tekaške linije, saj ponuja izboljšano podporo in udobje za vse športnike.

Opis znamke

Asics je japonska večnacionalna korporacija, ki proizvaja obutev in športno opremo, zasnovano za široko paleto športov. Ime je kratica za latinsko besedno zvezo anima sana in corpore sano, kar v prevodu pomeni "Zdrav duh v zdravem telesu". Ustanovil ga je Kihachiro Onitsuka, 1. septembra 1949. Kmalu po tem, ko se je vrsta športnih dejavnosti razširila na različne olimpijske sloge, ki so jih športniki po vsem svetu uporabljali v petdesetih, šestdesetih in sedemdesetih letih, je njen ustanovitelj v svojem domačem mestu Kobe na japonskem, začel izdelovati košarkarske copate.
V zadnjih letih so njihovi tekaški copati pogosto uvrščeni med najuspešnejšo obutev na trgu.

HITRA DOSTAVA

V 3 delovnih dneh, če je izdelek na zalogi.

14-DNEVNA GARANCIJA

Niste zadovoljni? Vrnite izdelek in vrnemo vam denar.

VARNO

Vaš nakup je pri nas varen.

HITRA DOSTAVA

V 3 delovnih dneh, če je izdelek na zalogi.

14-DNEVNA GARANCIJA

Niste zadovoljni? Vrnite izdelek in vrnemo vam denar.

VARNO

Vaš nakup je pri nas varen.