Moški športni copati ASICS GLIDERIDE

SKU:
Moški športni copati ASICS GLIDERIDE 42
0.00
1
Na zalogi v centralnem skladišču - odposlano vključno do 8 dni
0
99,00 €

Opis izdelka: 

Tehnologija GUIDESOLE ™ na tem podplatu je ključna funkcija čevlja GLIDERIDE ™. Tako to deluje: Izboljšano blaženje zmanjša obremenitev mišic pri udarcu stopala. To naredi s kombinacijo tehnologije FLYTEFOAM ™ in oblazinjenja tehnologije GEL ™.

Trda noga in dinamično ukrivljen podplat povečata učinkovitost teka z zmanjšanjem gibanja gleženjskega sklepa. Nižja stopnja upogibanja gležnja pomeni, da drugim mišicam, na primer teletu, ni treba delati tako močno. Preveč gibanja gležnja s hitrostjo zapravlja energijo. Središče mase čevlja je bližje peti, zato je nogo lažje zamahniti naprej.

Kotalni gib, ki ga čutite v tem čevlju, dejansko potisne nogo naprej za večjo učinkovitost z zmanjšanjem gibanja gležnja naprej. Tako lahko z manj truda tečete dlje. Te značilnosti dajo tekačem izkušnjo, ki ni podobna vsem, kar so čutili do sedaj.

Opis znamke

Asics je japonska večnacionalna korporacija, ki proizvaja obutev in športno opremo, zasnovano za široko paleto športov. Ime je kratica za latinsko besedno zvezo anima sana in corpore sano, kar v prevodu pomeni "Zdrav duh v zdravem telesu". Ustanovil ga je Kihachiro Onitsuka, 1. septembra 1949. Kmalu po tem, ko se je vrsta športnih dejavnosti razširila na različne olimpijske sloge, ki so jih športniki po vsem svetu uporabljali v petdesetih, šestdesetih in sedemdesetih letih, je njen ustanovitelj v svojem domačem mestu Kobe na japonskem, začel izdelovati košarkarske copate.
V zadnjih letih so njihovi tekaški copati pogosto uvrščeni med najuspešnejšo obutev na trgu.

Strokovno mnenje: 

OPOMBA: Za konfekcjisko številko GRATIS Nike majice vas bomo kontaktirali ob vašem nakupu. Hvala za zaupanje...

HITRA DOSTAVA

V 3 delovnih dneh, če je izdelek na zalogi.

14-DNEVNA GARANCIJA

Niste zadovoljni? Vrnite izdelek in vrnemo vam denar.

VARNO

Vaš nakup je pri nas varen.

HITRA DOSTAVA

V 3 delovnih dneh, če je izdelek na zalogi.

14-DNEVNA GARANCIJA

Niste zadovoljni? Vrnite izdelek in vrnemo vam denar.

VARNO

Vaš nakup je pri nas varen.